Lördag - bläää

blä på mina fötter så ont dem gör :(
Gårdagen var bra innan hos jennifer, började med att vi tjejer åt & taggade smått sen kom killarna & det var trevligt! :D Väl inne på bahnhof var väl också okej, från & till. Vet inte vad jag skulle ta mig till utan min maja
Nu ikväll händer inte så fasligt mycket, vi får gäster som anländer om en kvart. Buuuh för jag orkar verkligen inte vara social idag, jag vill ligga i min säng med ett täcke över mig & se kärlekskomedier, så det det! :)
& bilder kommer senare ifrån gårddagen, puss!


vet ju dock inte hur jag lyckades med minen men enda bilden jag fått tag på änsålänge :)

torsdag - pepp

Idag har jag inget viktigt att säga, bara att jag är pepp! Riktigt pepp & förväntansfull.
Det gillas, så tja om inget annat så ses vi väl imorgon hihi
Puss

& en sak som är värd att nämna är att jag saknar sommaren, så därför denna bild på maja mig & j-fine



onsdag med knäckt rygg

Såja ryggen är nu rakare & ömmare. Men skulle bara hålla i sig i några dagar så får hålla tummarna att jag är återställd till fredag för då ska klackarna i taket, eller hur lovleys? För en gångs skull är jag riktigt taggad.
Blev som sagt väla & ikea idag, hittade ringar armband & bytade även ett par skor mot ett par andra. Ska bli kul & se om jag klarar av att gå i dem på fredag, skratta inte åt mig! Men ja, man ska ju bjuda på sig själv & vem gör det bättre än jag? På något sätt lyckas jag alltid göra bort mig själv omedvetet.
Sen hittade jag grejer till mitt nya rum med, där börjar bli hög mysfaktor. Finns inget bättre nu när det är höst än att begrava sig i sängen med täcket tända ljus & en bra film. & min lilla Athos som sällskap såklart!
over and out , puss!



& ja han gillar mig egentligen, även fast det kanske inte ser ut så på just den bilden (a)

Tisdag - kväll

Efter blod svett & tårar känns det som så har jag lyckats designa min blogg lite. Lätt var det inte iaf, suttit här i 4 timmar för att fixa pyttelite. Då känner man sig väldigt dålig om jag ska vara ärlig. Men nöjd blev jag iaf, huvudsaken I guess! Nu förtjänar jag lite sömn tycker jag..

Puss & godnatt!

TISDAG - HÖSTLOV

För det första får jag väl erkänna.. jag är en i mängden nu med blogg. Trodde jag inte om mig själv! Frågan är hur mycket jag kommer komma ihåg att skriva, men jag SKA klara av det.
Tisdag idag, rätt slapp faktiskt. Men har ändå fått rätt mycket gjort, håller på att göra om ett nytt rum till mig. Så jag & mamma har målat det vitt idag, sen ska vi tapetsera en fondvägg imorgon. Sen får pappa göra grovjobbet med att lägga trägolvet. På tal om imorgon, då ska jag åka och knäcka min rygg. Kan behövas starkt! men ändå nervös.. Men iaf efter det blir det väla & ikea en runda också, mycket som ska hinnas med imorgon. Men hellre ha något att göra om dagarna än att bara sitta hemma. Det är bara skönt att sitta hemma då & då.
I övrigt blir det väl ett slappt höstlov, inga direkta planer. Bara fredagen, då blir det först hem till jennifer med tjejerna + teknister & en nv-are haha! Sen blir det utgång, kul ska det bli. Så får se om jag hittar någon fin accesoar till fredagen imorgon. Jag som är galen i armband!

Men nu ska jag faktiskt lyxa till min tisdag lite med naturgodis te & filmen The Proposal, får hoppas den är så bra som alla säger. Jag är som vanligt sen med att se nya filmer, men nu så!
Ska även tända ljus & svepa in mig i en filt & ha allmänt höstmys.

Skapligt första inlägg eller? hihi

Puss

RSS 2.0